• Language:

 • DJ tjenester

  Zander Music kan levere DJ tjenester for ulike typer arrangementer. Nedenfor er det beskrevet flere typer arrangementer der en dyktig DJ kan anvendes. Dersom du, eller noen du kjenner, planlegger et arrangement som er beskrevt nedenfor så ikke nøl med å ta kontakt og beskriv ditt behov. Zander Music kan deretter gi et uforpliktende tilbud til deg.

  Club DJ

  Eier du en bar eller nattklubb og er på utkikk etter en dyktig DJ for å sikre topp stemning så er Zander Music det du søker etter. Med en database på flere tusen klubblåter vil vår DJ få dine gjester i god stemning. Dersom dine lokaler ikke har det nødvendige utstyret for å støtte en profesjonell DJ (CDJ + Mixer) så kan Zander Music levere dette. Kontakt Zander Music og fortell oss hva du trenger!

  Festival og Konsert

  Skal du arrangere en festival eller konsert? For festivaler innenfor EDM (Electronic Dance Music) kan vår DJ levere et "sett" som er skreddersydd din festival og som er på toppnivå. Dersom du skal arrangere en konsert med et tradisjonelt band så kan Zander Music bidra med "get-in" musikk samt holde gjestende i god stemning når bandet har pauser. Små grep kan øke kvaliteten på din konsert og gjøre gjestende mer fornøyde. Ta kontakt med Zander Music dersom det er noe du lurer på!

  Bryllup

  Dersom du planlegger bryllupsfesten din så vil en DJ ha store fordeler fremfor et tradisjonelt band eller en trubadur. En DJ kan variere musikken ettersom kvelden går over til natt å sørge for at alle gjestene får litt av "sin" musikk. Vil du høre en spesiell sang som du forbinder med din kjære? Ingen problem; vår DJ vil forberede seg og sørge for at spesielle ønsker blir møtt! En DJ kan spille alt fra swing, 80-talls og 90-talls pop samt nydelige ballader som er perfekt for anledningen! Når gjestene dine virkelig vil slå seg løs til disco eller klubmusikk så er en DJ perfekt for anledningen. Zander Music kan også levere teknisk utstyr (lyd & lys) som vil bidra til den største kvelden i ditt liv. Ta kontakt med Zander Music og beskriv ditt behov, og du vil få et uforpliktende tilbud fra oss!

  Arrangementer og privatfest

  Planlegger din bedrift/forening et arrangement, eller er du en privatperson som planlegger et jubileum eller en merkedag for venner eller familie? Riktig musikk og belysnig er viktige komponenter til en positiv stemning og et suksessfullt arrangement! Kontakt Zander Music og beskriv hva du planlegger så kan vi komme med et uforpliktende tilbud til deg!